Jordi Sierra s’incorpora demà com a nou subdelegat del Govern a Tarragona

28/02/2017

Jordi Sierra s’incorpora demà 1 de març de 2017 al seu lloc de treball com a nou subdelegat del Govern a Tarragona, nomenat pel delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo.

Nascut a Tarragona, el 23 d’agost de 1968, és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitat “Economia de la Empresa”, per la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió i Dret Local. Per la Universitat Autònoma de Barcelona Departament de Dret Públic i de Ciències Històrico-Jurídiques.  Funcionari de carrera des de juny 1998 a l’Ajuntament de Tarragona com a Tècnic de Serveis Econòmics. Tècnic Superior de Gestió Local. Cap de Secció de Pressupostos a l’Ajuntament de Tarragona. Docent en cursos de gestió pressupostària de les entitats locals inclosos en el Pla Agrupat de Formació Continua de la Diputació de Tarragona i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques des de l’any 2008. 

Al gener de 2012 fou nomenat subdelegat del Govern a Tarragona, càrrec que va desenvolupar fins el març de 2016. Per motius personals i professionals, va tornar a l’Ajuntament de Tarragona. Des de llavors va assumir  les seves funcions temporalment  el subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo.