Renfe-SNCF en Cooperación llança una campanya per viatjar a França des de 29 euros

28/02/2017

Amb la finalitat d’incentivar els viatges a França al millor preu, Renfe- SNCF en Cooperación posa en marxa una campanya promocional per viatjar a França des de 29 euros en els trens d'Alta Velocitat que connecten amb el país veí.

Aquesta campanya estarà disponible per a les compres realitzades entre el 28 de febrer i el 7 de març, ambdós inclosos, per a viatjar des de Barcelona, Girona i Figueres a Paris, Lyon, Valence, Marsella, Avignon, Aix-en-Provence, Toulouse i Carcasonne, entre el 6 de març i el 30 d’abril. I per aquelles persones que vulguin viatjar en classe preferent podran fer-ho des de 49 euros.

Per accedir a aquests preus promocionals per viatjar a França, els viatgers podran comprar els bitllets entre el 28 de febrer i el 7 de març a través dels canals habituals de venda renfe.com, estacions i agències de viatge.

A partir del 2 d’abril, Renfe-SNCF en Cooperación posa en circulació una connexió diària entre Barcelona, Carcassone i Toulousse, el que permetrà viatjar entre aquestes dues ciutats a partir de 2hores 30 minuts a Carcassone i a partir de 3 hores i 15 minuts a la ciutat de Toulouse.