Renfe i Patronat de Turisme Girona Costa Brava renoven un conveni de col·laboració per a la promoció turística de la demarcació

19/01/2017

Renfe i el Patronat de Turisme Costa Brava han signat un conveni amb l’objectiu de col·laborar en la promoció turística de la demarcació de Girona, així com del tren com a mitjà de transport per visitar la zona. D’aquesta manera, Renfe i el Patronat de Turisme uneixen esforços per impulsar l’activitat turística i de transports a la demarcació.

L’acord s’ha signat avui a Fitur (Feria Internacional del Turismo), a Madrid. El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, i el director General de Renfe, Ramón Azuara, han formalitzat l’acord a l’stand de Renfe.

Mitjançant aquest conveni, el Patronat de Turisme promocionarà en les seves activitats el tren d’Alta Velocitat per al seu ús com a mitja de transport en el corredor Madrid - Barcelona – Girona - Figueres Vilafant així com en els serveis de Llarga Distància. L’entitat promocionarà els productes de Renfe en les seves publicacions destinades al sector turístic en general així com també en el sector d’incentius d’empreses, congressos i convencions.

Per la seva banda, Renfe participarà en la promoció dels esdeveniments, fires o congressos organitzats a la ciutat destinats a turisme de negocis i empresarial, mitjançant l’aplicació d’una reducció d’un 35% de les tarifes als assistents a través del descompte de Fires i Congressos.