Documentació sobre el sistema IMI

Tornar a l'índex de Documentació

 

Joc bàsic per a usuaris

Documents essencials per a qualsevol usuari d'IMI.

  • Fullet divulgatiu: Si ha d'explicar a algú perquè existeix IMI, qui ha de participar i para quina, aquest fullet estrictament divulgatiu pot resultar-li útil. Il·lustrar en molt poc temps la raó de ser del sistema IMI.
  • Guia breu per a autoritats: referència bàsica per a usuaris del sistema IMI a Espanya. La guia oficial d'usuari elaborada per la Comissió és molt més extensa (entra en molts detalls innecessaris per als usuaris de les autoritats finals) mentre que aquesta guia se centra en el que realment està a l'abast de les autoritats participants en IMI. Així mateix s'ofereix una visió particularitzada a l'estructura i funcionament d'IMI a Espanya.

 

Manuals i documentació detallada

Otros manuales y documentación técnica sobre el sistema IMI (recuerde que también puede acudir a la página de documentación de la web sobre IMI de la Comisión).


 

Específics sobre cada àmbit atès

  • Pinchando aquí accederá a una sección con información específica sobre cada uno de los ámbitos legislativos atendidos en IMI: los cuestionarios (siempre específicos en cada ámbito), descripción de los procedimientos y flujos específicos (cuando los haya en un ámbito determinado), listas exclusivas de ese ámbito, recomendaciones, ...  Dentro de la información mostrada ocasionalmente se recogen (sin pretender ser exhaustivos) algunas referencias legales, enlaces, etc. que puedan ser de utilidad para los usuarios IMI de cada ámbito.