80 aniversari de l'Exili Republicà

Presentació

Presentació

En 2019 es van complir 80 anys de la fi de la Guerra Civil espanyola i de la fugida dels republicans espanyols cap a altres països. L'aniversari es va convertir en una magnífica oportunitat per brindar el reconeixement que mereixen els exiliats i els països que els van acollir.

Ràdio

Ràdio

Amb motiu del 80 aniversari de l'exili espanyol després de la guerra civil Radio 5 va obrir una finestra a la seva programació a través de "Tot Notícies Trigui" fent-se ressò dels homenatges als refugiats espanyols en diversos *podcasts que es poden escoltar des d'aquest *micrositio.

Audiovisuals

Audiovisuals

Aquesta secció enllaça amb reportatges de diferents televisions nacionals i autonòmiques que tenen com a fil conductor l'exili i els seus protagonistes.

Imatges

Imatges

En aquest apartat oferim una ampli ventall d'esdeveniments lligats amb la celebració d'esdeveniments i exposicions que contenen imatges històriques sobre l'exili republicà i els països d'acolliment.

Publicacions

Publicacions

Aquest *micrositio posa a la vostra disposició una sèrie de publicacions bibliogràfiques relacionades amb l'exili republicà així com alguns portals web especialitzats en aquesta temàtica.

Esdeveniments

Esdeveniments

Activitats realitzades amb motiu del 80 aniversari de l'exili espanyol republicà.

Recursos a la web

Recursos a la web

Conté dos llistats d'enllaços, el primer integrat per recursos web i un segon sobre les entitats que han participat com a col·laboradors en les diferents activitats programades amb motiu del 80 aniversari de l'exili republicà espanyol