80 aniversari de l'Exili Republicà

Presentació

Presentació

En 2019 es van complir 80 anys de la fi de la Guerra Civil espanyola i de la fugida dels republicans espanyols cap a altres països. L'aniversari es va convertir en una magnífica oportunitat per a brindar el reconeixement que mereixen els exiliats i els països que els van acollir.

Ràdio

Ràdio

Amb motiu del 80 aniversari de l'exili espanyol després de la guerra civil Radie 5 va obrir una finestra en la seua programació a través de "Tot Notícies Tarde" fent-se ressò dels homenatges als refugiats espanyols en diversos *podcasts que es poden escoltar des d'este *micrositio.

Audiovisuals

Audiovisuals

Esta secció enllaça amb reportatges de diferents televisions nacionals i autonòmiques que tenen com a fil conductor l'exili i els seus protagonistes.

Imatges

Imatges

En este apartat oferim una ampli ventall d'esdeveniments lligats amb la celebració d'esdeveniments i exposicions que contenen imatges històriques sobre l'exili republicà i els països d'acolliment.

Publicacions

Publicacions

Este *micrositio posa a la vostra disposició una sèrie de publicacions bibliogràfiques relacionades amb l'exili republicà així com alguns portals web especialitzats en aquesta temàtica.

Esdeveniments

Esdeveniments

Activitats realitzades amb motiu del 80 aniversari de l'exili espanyol republicà.

Recursos en la web

Recursos en la web

Contiene dos listados de enlaces, el primero integrado por recursos web y un segundo sobre las entidades que han participado como colaboradores en las diferentes actividades programadas con motivo del 80 aniversario del exilio republicano español