Director del Gabinet del ministre de Política Territorial i Memòria Democràtica

ANTONIO JOSÉ OLIVERA HERRERA

Antonio José *Olivera Herrera

Doctor en Economia Aplicada per la Universitat Complutense de Madrid, diploma d'Estudis Avançats en Integració Econòmica i Monetària d'Europa per l'Institut Universitari Ortega i Gasset i la Universitat Complutense de Madrid, màster en Economia Aplicada "L'Economia de la Unió Europea" per l'Institut Universitari Ortega i Gasset i la Universitat Complutense de Madrid i Llicenciat en Economia per la Universitat de la Laguna.

Economista especializado en análisis macroeconómico, economía de Canarias, estrategia corporativa y colaboración público-privada.

Viceconseller de la Presidència del Govern de Canàries, president de la Zona Especial Canària, director general de Coordinació i Suport Tècnic a la Vice-presidència, director-gerent de la Societat de Desenvolupament de Santa Cruz de Tenerife i cap de Gabinet del president de la Zona Especial Canària, entre altres llocs de responsabilitat.

Investigador-col·laborador del Consell Econòmic i Social de Canàries en l'elaboració del seu Informe Anual entre els anys 2006 i 2011. Autor i *coautor de més de quinze articles publicats en diverses revistes i llibres professionals d'àmbit internacional, nacional i regional.