Setembre

Se celebra la primera Jornada de Directius Públics de la Delegació del Govern
30/09/2008

Se celebra la primera Jornada de Directius Públics de la Delegació del Govern

Directius de totes les demarcacions han participat a la trobada que s'ha celebrat aquest matí a l’Institut Nacional de la Seguretat Social a Barcelona.

26/09/2008

El Govern autoritza actuacions per a millorar la xarxa ferroviària de titularitat de l’Estat a Catalunya per valor de 250 milions d’euros

El Consell de Ministres aprova la subscripció d’un conveni de gestió directa entre el Ministeri de Foment, SEITT i l’Adif. L’acord contempla la modernització d’estacions de rodalies i regionals, així i com la reposició i millora de les línies.

19/09/2008

El Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, inicia el condicionament de la platja de Sa Tuna i del Camí de Ronda entre Aiguafreda i L’Eixugador, a Begur (Girona)

Les obres, que duraran 8 mesos, costaran més d'un milió d'euros i permetran dotar de major amplada el sorral de la platja.

19/09/2008

La SEITT licita la prolongació de l’Autovia del Baix Llobregat en el tram Ronda Litoral-Autopista A-16, a la província de Barcelona

El nou tram, que té una longitud de 2 quilòmetres, s'ha licitat per un pressupost de quasi 60 milions d'euros.

18/09/2008

El Ministeri de Vivenda ha finançat a Catalunya més de 83.000 vivendes protegides

Beatriz Corredor, que ha fet un balanç del Pla Estatal de Vivenda 2005-2008, ha destacat que la inversió prevista per a Catalunya és un 119% superior a la pressupostada en el Pla de Vivenda del Partit Popular

18/09/2008

El nombre mitjà d’afiliats estrangers a la Seguretat Social a Catalunya és de 486.000

A Catalunya el número d'afiliats estrangers a la Seguretat Social a l'agosto va ser de 486.000, cosa que suposa un creixement interanual del 5'99%.

El Delegat amb Carmen Martínez Ten i la Subdelegada a Tarragona
16/09/2008

El Delegat del Govern es va reunir amb la presidenta del Consell de Seguretat Nuclear per tractar els temes de seguretat nuclear que afecten a Tarragona

El Delegat del Govern proposa una reunió de totes les Administracions responsables de la seguretat nuclear en Tarragona per elaborar un pla de treball de desplegament del PENTA en relació a la planificació de simulacres.

13/09/2008

El Cos Nacional de Policia investiga un incident que ha tingut lloc aquesta matinada al domicili particular dels Ducs de Palma a Barcelona

Un individu ha llençat un artefacte incendiario a la vivenda dels Ducs de Palma a Barcelona sense causar danys greus.

12/09/2008

Administracions Públiques adjudica més de 670.000 euros per al desenvolupament de projectes locals a la província de Barcelona

El Ministeri d’Administracions Públiques, a través del Programa de Cooperació Econòmica Local, ha destinat a Barcelona-provincia 677.655 € per a la posada en marxa de cinc projectes d’àmbit local adreçats a fomentar l’ús de les noves tecnologies en la gestió administrativa i a impulsar la participació de la ciutadania.

10/09/2008

Salvament Martítim manté sota control el vessament de la gavarra al port de Tarragona

La inspecció aèria realitzada aquest matí pels helicòpters que sobrevolen la zona afectada per l’enfonsament parcial ahir de la gavarra SAVINOSA al port de Tarragona confirmen que la contaminació marina està controlada i que ha quedat confinada en aigües portuàries sense sortir a l’exterior, gràcies a les quatre barreres que ahir es van habilitar a tal efecte.

09/09/2008

Inauguració de la nova Oficina Integral de la Seguretat Social a Tarragona

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha inaugurat avui la nova Oficina Integral de la Seguretat Social a Tarragona. A l'acte han assistit també l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, el Delegat del Gobierno en Catalunya, Joan Rangel, el Director General de la Tesorería de la Seguridad Social, Javier Aibar y el Secretario General del INSS, Fernando López Huerta.

09/09/2008

Enfonsament parcial d’una gavarra al port de Tarragona

Durant la matinada d’avui dia 9 de setembre de 2008 i per causes que encara es desconeixen, al moll de Reus del port de Tarragona s’ha produït l'enfonsament parcial de la gavarra SAVINOSA, de 36 metres d'eslora, carregada amb 750 TM de fuel i 260 TM de Diesel i més de 3.000 litres de carburant per a consum propi.

ortega
08/09/2008

Avui ha estat presentat a la Delegació del Govern a Catalunya el nou Cap Superior de la Policia de Catalunya

Avui a les 12:30 hores a la Delegació del Govern a Catalunya, i en presència del Delegat del Govern a Catalunya, D. Joan Rangel i Tarrés, i del Director General de la Policia, D. Francisco Javier Velázquez López, ha estat presentat el nou Cap Superior de la Policia de Catalunya.

05/09/2008

La Directora de la Fundación Biodiversidad participa a la inauguració del nou edifici del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

La directora de la Fundación Biodiversidad, fundació pública del Govern d'Espanya, depenent del Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí, Ana Leiva, ha assistir avui com a convidada a la inauguració del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya ((CTFC) a Solsona, Lleida.

02/09/2008

La mitjana d'afiliats a la Seguretat Social a Catalunya és de 3.397.075

La taxa interanual de l'afiliació mitjana a la Comunitat de Catalunya va registrar el passat mes un -0,53%, xifra que suposa una variació de -18.023 afiliats.