Delegat del Govern

Carlos Prieto Gómez

Carlos Prieto Gómez. Delegat del Govern en la Comunitat Autònoma de Catalunya

Nomenat Delegat del Govern a Catalunya per RD 216/2023 de 28 de març.

Llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona amb diversos estudis d'extensió universitària i postgrau a l'Institut de Formació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra i ESADE.

Funcionari del grup A1 de la Diputació de Barcelona, ​​ha treballat en l'Adreça de Recursos Humans i ha desenvolupat diferents funcions a l'Àrea de Presidència.

Ha estat Coordinador de Programes *Intersectoriales i Territori a l'Àrea de Govern, Coordinador de la Vice-presidència Primera, Director d'Acció Local i Institucional de la Presidència i Comissionat del President per a l'Acció Local i Institucional.

Subdelegat del Govern a la província de Barcelona per resolució del 26 de juny, prenent possessió l'1 de juliol del 2019, i fins al 28 de març del 2023.

Així mateix, i sent Subdelegat del Govern a Barcelona, ha participat en diversos òrgans col·legiats en representació del Govern, tals com el Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità de Mercabarna, el Consell Rector 112, el Patronat de la Fundació de la Muntanya de Montserrat i del Consell de Seguretat de Catalunya.

Ha estat membre del Consell d'Administració de Foment de Ciutat SA, societat municipal adscrita a la Gerència Municipal de l'Ajuntament de Barcelona.

És patró de la Fundació Rafael Campalans y de la Fundació Joves, Educació i Societat.

Delegat del Govern a Catalunya

DELEGACIÓ DEL GOVERN A LA COMUNITAT AUTÒNOMA DE CATALUNYA

Calle Mallorca, 278

08037 - Barcelona

Teléfonos:

  • 935209000

Faxes:

  • 935209413

Correo electrónico: