El Cos Nacional de Policia investiga un incident que ha tingut lloc aquesta matinada al domicili particular dels Ducs de Palma a Barcelona

13/09/2008

El Cos Nacional de Policia investiga l’incident que ha tingut lloc aquesta matinada, en les immediacions del domicilio particular dels Ducs de Palma a Barcelona, i que en aquell moment era buit. Sobre les 5 de la matinada, un individu es va apropar a la vivenda conduint un cotxe i després de baixar del mateix, va llençar un artefacte incendiari al jardí de la finca, afectant únicament i lleument a un vehicle que estava estacionat a prop de la vivenda. L’individu va donar-se a la fuga ràpidament, tot i ser perseguit per un agent del servei de seguretat, però  va escapar del lloc dels fets en el mateix cotxe amb el que havia arribat.
Un cop es va donar  avis de l’incident, immediatament es van desplaçar al lloc dels fets funcionaris de la Brigada Provincial d’Informació i Policia Científica, així com un equip Tedax. De la mateixa manera, i de forma immediata, es va informar als Mossos d’Esquadra de l’incident, activant-se els dispositius previstos per aquests casos.