Inauguració de la nova Oficina Integral de la Seguretat Social a Tarragona

09/09/2008

  • El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha inaugurat aquest nou equipament que reuneix en un sol edifici els diferents serveis relacionats amb la Seguretat Social, facilitant així els tràmits als ciutadans.

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha inaugurat avui la nova Oficina Integral de la Seguretat Social a Tarragona. A l'acte han assistit també l'alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, el Delegat del Gobierno en Catalunya, Joan Rangel, el Director General de la Tesorería de la Seguridad Social, Javier Aibar y el Secretario General del INSS, Fernando López Huerta.

Aquesta nova Oficina permet unificar en un espai comú les antigues delegacions de la Tresoreria i de l'Institut Nacional de la Seguretat Social, que prestaven els serveis en dues seus diferents de la població. Amb la unificació de totes les gestions en el nou edifici, els ciutadans poden formalitzar en un mateix lloc qualsevol tràmit relacionat amb la Seguretat Social, de manera que es facilita l'atenció directa al ciutadà i s'agiliten els tràmits administratius, evitant així els desplaçaments innecessaris.

La inversió total ha estat de 10.203.418’70 euros, que han permès també introduir millores substancials tant en l'accessibilitat com en la distribució interior i els sistemes de seguretat del nou edifici.

En els últims anys la Tresoreria General de la Seguretat Social ha realitzat un important esforç, tant d'inversió com de gestió, per construir i remodelar instal•lacions de la seva xarxa d'oficines i Direccions Provincials. D'aquesta manera, s'estan modernitzant els locals en què es realitza l'atenció al ciutadà. En l'actualitat es troben en execució 22 projectes, dels quals 15 corresponen a oficines de la xarxa local i 8 a Direccions Provincials.

La integració en un sol edifici de les Direccions Provincials de la Tresoreria i INSS de Tarragona és un clar exponent d’aquestes millores que s'estan introduint.