Delegació del Govern i Ajuntament de Maó preparen el dispositiu per a les festes patronals

17/08/2015

La delegada Teresa Palmer ha presidit aquest matí a l'Ajuntament la Junta Local de Seguretat, on s'ha establert el dispositiu de cara a les festes de la Mare de Déu de Gràcia


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha presidit aquesta migdia en l'Ajuntament de Maó la Junta Local de Seguretat al costat de la batlessa Conxa Juanola, en la reunió de la qual s'ha establert el dispositiu de cara a les properes festes patronals de la Mare de Déu de Gràcia.

Entre els reforços previstos per als dies 6 a 9 de setembre, el Cos Nacional de Policia ha elaborat un dispositiu específic on es contempla la presència permanent d'un responsable operatiu al costat de 5 dotacions completes, exclusivament dedicades a les possibles incidències que es poguessin donar durant aquesta setmana.

Durant la Junta de Seguretat els comandaments de la Polícia Nacional han donat a conèixer les dades de delinqüència relatius a Maó, que s'han reduït en un -2,5% en el que va d'any, tant en delictes com a faltes. Els robatoris amb violència i intimidació s'han rebaixat de manera molt acusada (gairebé -20%) i els robatoris força segueixen parells als quals es van cometre l'any passat.