La Policia Nacional deté a Eivissa a dos homes per delicte de trafico de drogues i robatori de joies a un domicili

17/03/2015

A un dels detinguts li constava una ordre de detenció per un jutjat de Madrid / Varis dels delictes esclarits s'havien comès a Madrid i Barcelona


Dimecres passat la Policia Nacional va procedir a Eivissa a la detenció de dos ciutadans búlgars de 38 anys i 32 anys d'edat, com a autors de diversos delictes: entre ells: tràfic de drogues, robatori amb violència, robatori amb força i furt.

Les recerques, van permetre concloure que els ara detinguts eren els autors d'un robatori amb força comès el passat dia 15 de febrer en la localitat de Ntra. Senyora de Jesús, on es van sostreure una important quantitat de joies i material electrònic.

Després de determinar-se com era el domicili dels investigats, situat al centre de la ciutat d'Eivissa, es va procedir a realitzar un registre del mateix, localitzant-se un gran nombre de joies de les sostretes al referit domicili. A més de les joies es van intervenir també 19 terminals telefònics, dos ordinadors portàtils, càmeres de fotos i diversos productes de perfumeria.

Les indagacions realitzades per determinar la procedència d'aquests efectes van permetre determinar que quatre dels terminals telefònics procedien de tres delictes de furt i un delicte de robatori amb violència comesos a Madrid i Barcelona. Sobre la resta d'efectes es continuen les gestions per determinar la seva procedència.

A més de l'anterior, al mateix domicili es van localitzar 230 grams de cocaïna, 169 grams de substància de tall per a la cocaïna, 56 grams de marihuana, 16 grams de MDMA cristal·litzat, 16 pastilles d'anfetaminas, dues bàscules de precisió i divers material de l'habitualment utilitzat per confeccionar les dosis d'estupefaents que posteriorment són distribuïdes. Per tal motiu i donat tot el que es va obtenir en el registre, els detinguts també van ser acusats d'un delicte de tràfic de drogues.

A un dels detinguts li pesava igualment una ordre de detenció emesa per un jutjat de Madrid, la qual va tractar d'eludir fent ús d'un permís de conduir italià fals per identificar-se inicialment davant els agents de policia.