Foment licita les obres d'adaptació de la senyalització vertical al tram Montmeló-El Papiol de la AP-7, a Barcelona

21/10/2008

  • El pressupost de licitació ascendeix a 1,59 M €

El Ministeri de Foment ha licitat, amb la seva publicació al Boletín Oficial del Estado, les obres d'adaptació de la senyalització vertical al tram Montmeló-El Papiol de l'Autopista AP-7, a la província de Barcelona. El pressupost de licitació ascendeix a 1.599.492,44 euros.

La present actuació té per objectiu l'adaptació de la senyalització vertical al tram Montmeló-El Papiol de l'Autopista AP-7 amb la finalitat d'homogeneitzar la senyalització vertical d'acord amb la normativa vigent.

Característiques Tècniques:

Les característques principals de l'actuació són: 
> Implantació de 4 noves banderoles i de 9, 3 i 13 pòrtics de 15, 18 i 24 m de llum per a la sustentació de cartells orientatius.
> Actualització dels cartells en pòrtics, banderoles i en cartelleria lateral sense variar lees seves dimensions totals i respectant les estructures portants existents. Per això es procedeix a la substitució de part de les lames que integren el cartell o a la inclusió d'enganxines en llocs idonis.
> En tractar-se d'una autopista, els cartells sobre el tronc seran de color blau amb lletres en blanc amb indicació de sortides mitjançant pictograma de sortida i el seu número, que coincidirà amb el punt kilomètric més proper al centre de l'enllaç.
> Les lletres que es faran servir seran tipus autopista, de 400 mm d'alçada a pòrtics i banderoles i de 360 mm en cartells laterals, i nivell de reclectància  3 en tots els casos.
> Als ramals d'enllaç es faran servir lletres negres sobre fons blanc amb lletres de 300 mm en pòrtics i banderoles i 270 mm en cartells laterals i nivell de reflectància 2.
> Els cartells laterals i les senyals de destinació, les fletxes amb numeració de sortida seran de lames de xapa d'acer galvanitzat de 17,5 cm d'alçada.