La funcionària de carrera Neus Mateu serà la nova directora insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa-Formentera

22/12/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha designat a la funcionària de carrera Neus Mateu Roselló per assumir l'Adreça Insular de l'Administració General de l'Estat (AGE) a Eivissa-Formentera, càrrec al que accedirà en els propers dies.

Mateu succeirà a Roger Sales, que va deixar vacant el lloc de director el gener passat després de la seva jubilació, càrrec al que va accedir al gener de 2015.

Neus Mateu és llicenciada en Educació Física per l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC), a Lleida, i compta amb dos postgraus en gestió esportiva i turística per la UIB i la Universitat de Barcelona. Actualment exerceix la seva labor docent en l'IES Algarb de Sant Jordi (Eivissa). Compta amb experiència en l'Administració pública, va ser gerent d'Esports de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany entre 2009 i 2012, i actualment ocupa des de juny de 2015 un lloc com a regidora en el citat Consistori.

L'acte de presa de possessió de la nova directora insular de l'AGE a Eivissa-Formentera tindrà lloc a primers del proper mes de gener de 2018.