Més de 500 persones participen en la Jura de Bandera durant la celebració de la Verge de Loreto, patrona de l'Exèrcit de l'Aire

Salom i el coronel Aroca, en l'homenatge als caiguts

10/12/2017

La delegada del Govern ha assistit aquest migdia a la tradicional festivitat a la Base Aèria de Son Sant Joan, a Palma


La delegada del Govern en Illes Balears, ha assistit aquest migdia a la celebració de la festivitat de La nostra Senyora de Loreto, patrona de l'Exèrcit de l'Aire, que ha tingut lloc un any més a la Base Aèria de Son Sant Joan.

Aquest any, en el marc de celebració de la Verge de Loreto, s'ha dut a terme un Acte de Jurament o Promesa a la Bandera nacional per part de personal civil o militar en la reserva/retirat, en el qual han participat més de 500 persones.

Després de l'emocionant jura de bandera, les autoritats militars i civils reunides a la plaça d'armes han escoltat les intervencions, entre elles les del coronel cap del Sector Aeri de Palma de Mallorca, Manuel Aroca, qui ha donat les gràcies als presents per la seva assistència i la seva intervenció en la jura de la bandera espanyola.

A continuació Aroca i Salom han dipositat la corona de flors en homenatge als caiguts, previ a la desfilada terrestre de les forces participants amb el qual ha finalitzat la festivitat de Loreto.