La Policia Nacional deté a dues persones com a presumptes autors de diversos robatoris amb violència als barris palmesans de La Soledad i Son Gotleu

23/10/2017

Actuaven conjuntament i amenaçaven a les seves víctimes amb un ganivet 'jamonero' i una xeringa


Agents de la Policia Nacional han detingut a Palma  a dos homes de 32 i 37 per diversos robatoris amb violència  perpetrats a Palma. Les recerques realitzades pel Grup de Recerca de la Comissaria de Districte Centro es van iniciar arran de la denúncia interposada per una de les víctimes, en la qual adonava d'un robatori amb violència i intimidació sofert quan va ser abordada per dos homes, esgrimint un d'ells  un ganivet 'jamonero' i l'altre una xeringa.

Durant la recerca es va comprovar que en els últims mesos i a les mateixes zones de Palma, La Soledad i Son Gotleu, s'havien produït altres tres fets de similars característiques i amb el mateix modus operandi, la qual cosa generava una gran sensació d'inseguretat i d'alarma social en tots dos barris.

El modus operandi consistia a assaltar a les víctimes de manera sorprenent esgrimint armes blanques (navalla, ganivet o xeringa), per posteriorment mentre un dels autors amenaça a la víctima col·locant-li l'arma blanca a l'altura de l'abdomen,  el segon autor dels fets la registrava per sostreure-li totes les pertinences de valor que portava damunt.

Els autors dels fets es tapaven en ocasions el rostre, dificultant així la identificació que poguessin fer les víctimes i les recerques policials. Al moment de la detenció d'un dels autors es va recuperar el ganivet 'jamonero' empleat en els robatoris, que portava amagat entre les seves robes.

Els dos detinguts han passat a disposició judicial, decretant el jutge el seu ingrés a la presó.