Salom dóna la benvinguda a 69 nous guàrdies civils que s'incorporen a Illes Balears

Salom i Barceló enfront dels nous agents

27/06/2017

La Guàrdia Civil d'Illes Balears explica des d'avui amb la presència de 69 nous agents (59 homes i 10 dones) que s'incorporen a aquesta Comunitat, que vindran a reforçar el treball dels gairebé 2.000 ja destinats en l'Arxipèlag Balear.

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, i el coronel cap de la Zona de la Guàrdia Civil, Jaime Barceló, han rebut i donat la benvinguda als nous agents en la Comandància de Palma.

Els nuevosd agents ocuparan vacants en diferents unitats de la zona d'Illes Balears, la majoria en llocs de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil, a més de ports i aeroports.


122ª promoció de guàrdies civils

Dels més de 44.000 opositors que en 2016 es van presentar a les proves selectives, corresponents a la convocatòria d'accés a l'Escala de caps i guàrdies de la Guàrdia Civil, un total d'1.078 (139 dones i 939 homes) han ingressat directament per la modalitat d'accés lliure. Així mateix, 31 dones i 444 homes ho van fer a través de les places reservades per a militars professionals de tropa i marinería que portessin un mínim de cinc anys de servei.

Tots ells, juntament amb els 178 (130 homes i 48 dones) que han cursat la seva formació en el Col·legi de Guàrdies Joves Duc de Fumada de Valdemoro (Madrid), comporten la major remesa de guàrdies civils que han ingressat en aquesta Escala en els últims anys.

En total són 1.553 alumnes i alumnes que han superat el curs en l'Acadèmia de la Guàrdia Civil de Baeza.