La delegada del Govern visita la seu de l'empresa Red Eléctrica en Illes Balears

Salom, durant la reunió a REE

21/06/2017

La delegada del Govern Maria Salom ha visitat aquest matí la seu de l'empresa nacional Red Eléctrica d'Espanya (REE) en Illes Balears, en companyia del comandant general Juan Cifuentes, on han estat rebuts pel delegat regional de REE, Eduardo Maynau.

En les instal·lacions de REE, Salom i Cifuentes han mantingut una reunió amb el propi Maynau, el cap d'Operació del Sistema de REE de Balears, José Manuel de la Torre, i amb el cap de la Demarcació de Transport de REE de Balears, Francisco Meléndez. Durant la mateixa han pogut conèixer el funcionament de l'operador del sistema elèctric espanyol a través del centre de control des d'on gestiona i manté el bon funcionament de les instal·lacions de generació i transport que connecten totes les illes de l'Arxipèlag balear i aquestes amb la Península.

Aquest centre de control permet supervisar el sistema elèctric balear en temps real, les activitats de programació de la cobertura de la demanda, la gestió dels desviaments generació-demanda en temps real i el seguiment i estudi dels treballs a la xarxa de transport insular.