Salom assisteix a la gala del 40 aniversari de la patronal CAEB

Salom amb l'amfitriona, Carmen Planas, i el batle de Palma

08/06/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit aquesta tarda a la Gal·la 'Empresari de l'Any' de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) 2017, que ha tingut lloc en el Palau de Congressos de Palma i que ha servit per celebrar el 40 aniversari de la patronal..

La II Edició del Premi a l'Empresari de l'Any ha recaigut en la figura de Rafael Moyá, de Moyá Saus, a proposta de la Federació d'Empresaris de Comerç de Balears (Afedeco). Moyá Saus explica en l'actualitat amb una xarxa d'establiments amb 63 supermercats, dels quals 51 operen amb l'ensenya Bip-Bip i 12 amb la d'Eurocop. A més, compta amb quatre centres majoristes de Cash Mallorca.

La seva facturació ha aconseguit superar la xifra de 45 milions d'euros. Rafael Moyá Saus complirà en 2018 90 anys de vida dedicats a l'activitat empresarial.

La gala presidida per la president de la CAEB, Carmen Planas, ha comptat amb la presència de la major plana major de la política balear, així com una nodrida representació de la societat i el món empresarial de les Illes.