Delegació del Govern en Illes Balears se sumeixi a la condemna general per l'atemptat de Londres i en memòria de les víctimes

Antich, al costat de la vicecónsul, durant el minut de silenci

05/06/2017

Maria Salom, a Sevilla en una trobada de delegats, ha dut a terme l'acte de repulsa a la capital andalusa al costat dels seus companys i la vicepresidenta del Govern d'Espanya


La Delegació del Govern en Illes Balears ha dut a terme aquest migdia un minut de silenci en senyal de repulsa per l'atemptat del cap de setmana passat a Londres i en memòria de les víctimes. L'acte ho ha encapçalat el secretari general de la Delegació, Evelio Antich, acompanyat de la vicecónsul britànica a Balears, Lucy Gorman. La delegada del Govern, Maria Salom, ha dut a terme el minut de silenci  al costat de la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i la resta de delegats a Sevilla, on es troba en una jornada de treball.

Antich ha mostrat “tot el suport als familiars de les víctimes i els ferits per un atemptat que és una nova mostra de la intolerància cap a les societats democràtiques. Hem de rebutjar-ho sense pal·liatius i adoptar totes les mesures necessàries perquè aquests fets no es repeteixin, tot i que és una tasca complicada. Avui tots som britànics i hem de lluitar contra els intolerants per no deixar que facin el que pretenen, reduir les nostres llibertats”.

Al minut de silenci a la seu de la Delegació del Govern en Illes Balears han acudit diversos diputats i senadors nacionals encapçalats per la exdelegada Teresa Palmer, així com representants de diferents formacions polítiques de les Illes.

Delegació del Govern en Illes Balears se sumeixi al dol general i les banderes de la Delegació del Govern, igual que la resta d'edificis institucionals, onegen a mitja asta des d'aquest matí fins a les 9:00 hores del proper dimecres 7 de juny.