La delegada del Govern assisteix a la presa de possessió del nou comandant general d'Illes Balears, Juan Cifuentes

Palmer, al costat de la resta d'autoritats, durant l'acte

06/04/2016

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest migdia a la presa de possessió del nou comandant general d'Illes Balears, Juan Cifuentes Álvarez, un acte militar que ha tingut lloc al Pati de Rei del Palau de l'Almudaina.

El general de divisió Cifuentes substitueix en el càrrec a Fernando Aznar Lladre de Guevara després d'assumir aquest l'Adreça de l'Aquarterament de l'Exèrcit de Terra a Madrid. El solemne acte de presa de possessió del nou comandant general ha estat presidit pel tinent general cap de la Força Terrestre Juan Gómez de Salazar Mínguez.

Després de la corresponent revista de les forces i la lectura de l'Ordre de nomenament del Comandant General de Balears, el general Cifuentes ha jurat el seu nou càrrec i ha dirigit unes paraules de benvinguda als presents.

A més de Palmer, la presa de possessió ha comptat amb la presència de les principals autoritats polítiques, civils, militars i de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat a les Illes, a més de familiars i amics del nou comandant general.