Detingut per cometre cinc robatoris en domicilis de localitats del terme de Calvià

01/04/2016

L'acusat, d'origen marroquí, hauria procedit a la venda de la majoria dels objectes sostrets a Santanyí, on resideix


La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a presumpte autor d'almenys 5 robatoris amb força en interior de domicilis de Calvià.

Després d'una anàlisi de denúncies per delictes de robatoris en habitatges components de la Guàrdia Civil de Palmanova van iniciar una recerca fruit de la qual es va aconseguir la identificació i detenció d'un súbdit marroquí com a presumpte autor de diversos robatoris en habitatges en aquest terme municipal.

El detingut, després d'assegurar-se que en l'habitatges no es trobaven els habitants, accedia a les mateixes utilitzant la força, generalment forçant una finestra, per a una vegada a l'interior apoderar-se de tots els objectes de valor que trobés.

Es dóna la circumstància que aquesta persona residia en la localitat de Santanyí, on hauria procedit a la venda de la majoria dels objectes sostrets en els diferents robatoris comesos. La col·laboració de la Guàrdia Civil en aquesta última localitat ha estat fonamental per a l'esclariment dels fets.

De moment se li imputen cinc robatoris en interior d'habitatges en diferents localitats del terme de Calvià, encara que no es dóna per finalitzada la recerca no descartant-se noves detencions de més implicats.