Emotiu minut de silenci a la Delegació del Govern en memòria de les víctimes de l'accident aeri ocorregut ahir als Alps

Autoritats polítiques, civils i empleats públics, en el minut de silenci

25/03/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer Tous, ha volgut mostrar “les nostres condolences i total suport als familiars de les víctimes del terrible accident ocorregut ahir als Alps”, a través d'un emotiu minut de silenci celebrat a les portes de la seu de la Delegació del Govern a Palma.

La concentració en memòria dels morts en el sinistre ha reunit a gran part de la classe política i la societat civil d'Illes Balears. El president del Govern, José Ramón Bauzá, ha acompanyat a la delegada del Govern en un homenatge al que tampoc han faltat la presidenta del Parlament balear; Margalida Durán; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom; l'alcalde de Palma, Mateo Isern; consellers, diputats i regidors de diferents grups polítics, cònsols de diversos països, representants del sector turístic de les Illes i membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

“Tant des del Govern d'Espanya al que represento com des de la resta de les institucions públiques els representants de les quals ens acompanyen avui aquí, només ens queda oferir nostra total disposició per ajudar a famílies de les víctimes en tot allò que necessitin”, assenyala Palmer.

La delegada ha recordat que el Govern d'Espanya ha posat a la disposició de les autoritats franceses els equips de rescat i policia científica de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, i que s'han decretat tres dies de dol oficial, “per la qual cosa hem suspès l'agenda pública prevista en senyal de duel i respecte a les víctimes”.