La Policia Nacional deté als atracadors d'una entitat bancària de Palma de Mallorca

Part del material recuperat després de la detenció

30/01/2015

Van accedir a la sucursal al crit de “això és un atracament, al sòl” / Es van apoderar d'un botí de més de de 1.300 euros després d'intimidar als empleats i a un client amb armes


Agents de la Policia Nacional han detingut als dos atracadors que van assaltar una sucursal bancària de Palma de Mallorca a l'octubre de 2014. El robatori ho van cometre al crit de “això és un atracament, al sòl”, i portant dues armes detonadoras amb les quals van intimidar als empleats i a un client, aconseguint un botí de més d'1.300 euros.

La recerca va començar el 8 d'octubre de l'any passat, després de la comissió d'un robatori en un banc situat en el Passeig Mallorca de Palma. L'assalt ho van cometre dos homes que van accedir a la sucursal portant sengles pistoles detonadoras i proferint crits. Una vegada dins, van disparar un tir al sòl, obligant als dos empleats i a un client a tombar-se. Un dels assaltants, es va dirigir a la caixa i va copejar amb la culata de la seva arma en el cap a un dels treballadors de l'entitat per obligar-ho al fet que es tirés al sòl. A més, durant aquesta acció es va produir un altre tret.

Després de fer-se amb un botí de més d'1.300 euros, van abandonar el lloc en una motocicleta, que també havien sostret i les plaques de la qual eren falses.

Els agents, després de diverses gestions i una vegada identificats els autors, van procedir a la detenció d'un d'ells, de 34 anys d'edat i de nacionalitat argentina. Unes hores després es va arrestar a l'altre lladre, de la mateixa nacionalitat i 21 anys d'edat. Així mateix, es va efectuar el registre al domicili del primer d'ells i d'una nau d'embarcacions d'esbarjo que regentava, on es va trobar diversa documentació i efectes que els implicaven en el robatori.