La Policia Nacional deté a Manacor a una parella per simular un delicte d'agressió sexual

21/01/2015

Suposadament els autors l'haurien dormit per després abusar d'ella / Després d'una reconstrucció dels fets, la parella hauria confessat que tota la història era falsa


La Policia Nacional de Manacor ha detingut a una menor de 17 anys juntament amb la seva parella, un home major d'edat, per cometre una simulació de delicte després d'haver denunciat el passat dia 17 de gener una agressió sexual per part de 3 homes encaputxats i amb robes fosques, els quals haurien dormit a tots dos mitjançant l'aplicació d'un somnífer per procedir al segrest de la menor i posteriorment abusar d'ella.

Els fets denunciats van provocar una ràpida mobilització d'efectius per part de la Policia Nacional i de la Policia Local. Pel que sembla, haurien ocorregut sobre les 16,00 hores de la tarda del passat dissabte. La menor, en la denúncia, va assegurar a la Policia Nacional que la van agredir sexualment en un descampat després de ser introduïda per la força l'interior d'un vehicle pels encaputxats..

Els investigadors van iniciar les seves perquisicions i van recaptar el testimoniatge dels implicats i d'altres testimonis, així com van realitzar tot tipus de comprovacions policials per arribar a la conclusió, que no havia existit l'agressió sexual referida. Finalment la parella va reconèixer que tot havia estat una invenció, per la qual cosa el grup de policia judicial de la Comissària de la Policia Nacional a Manacor, va procedir a la detenció de tots dos per un delicte de simulació de delicte.

Els fets van provocar una gran alarma social en la ciutadania de Manacor, la qual cosa dóna una idea de l'imprudent que és cometre aquest tipus d'acusacions encara quan no hi hagi tercers implicats directament, atès que la policia investiga totes les denúncies que es tramiten en les seves dependències.