Visita institucional de la delegada del Govern a Castelldefels

Visita institucional de la delegada del Govern a Castelldefels

18/10/2018


Teresa Cunillera apel·la a la complicitat i la lleialtat institucional per treballar en benefici de tota la ciutadania


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest dijous una visita institucional a Castelldefels, on s’ha reunit amb representants municipals i ha pogut visitar diversos punts d’interès del municipi. En la seva arribada, Teresa Cunillera ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Maria Miranda, ha saludat a membres del Govern i a portaveus, i ha signat el Llibre d’Or del municipi.

Posteriorment, la delegada del Govern s’ha reunit amb l’alcaldessa, a qui ha ofert la seva col·laboració en tots aquells temes d’interès comú i ha estès la mà per a seguir treballant “des de la complicitat i la lleialtat institucional, en benefici de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya”.

Durant la seva visita institucional, Teresa Cunillera també s’ha desplaçat a diversos emplaçaments del municipi per conèixer de primera mà els principals punts. Entre d’altres, ha visitat la plaça de l’Estació i el Passeig Marítim.

La delegada del Govern a Catalunya ha subratllat la importància que tenen els ajuntaments i els seus equips municipals en l’atenció més directe a la ciutadania, i ha agraït la tasca que ha dut a terme en els darrers anys l’equip municipal de Castelldefels amb Maria Miranda al capdavant: “Sou un exemple d’atenció i servei, pensant sempre en el benestar comú i en la convivència”.

Teresa Cunillera ha traslladat a tots els representants municipals l’oferta de diàleg i de col·laboració interinstitucional del Govern de l’Estat al que representa. En aquest sentit, ha assenyalat que la citada oferta de diàleg i de col·laboració institucional ja s’ha traduït en grans fites en molt poc temps, com ara la reunió després de set anys de la Comissió Bilateral i la reunió després d’onze anys de la Comissió d’Inversió en Infraestructures, que el passat dimarts va abordar el repartiment de 759 milions per a Catalunya.