Enric Millo ha presidit a la Subdelegació del Govern a Girona l’acte d’imposició de condecoracions de l’Ordre del Mèrit Civil

Enric Millo ha presidit a la Subdelegació del Govern a Girona l’acte d’imposició de condecoracions de l’Ordre del Mèrit Civil

21/02/2018

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha presidit aquesta tarda a la Subdelegació del Govern a Girona l’acte d’imposició de condecoracions de l’Ordre del Mèrit Civil. Han estat condecorats 21 membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat (12 policies nacionals i 9 guàrdies civils) per la seva tasca durant l’incendi que va haver-hi l’any 2012 a Portbou.

El delegat del Govern, que ha clausurat l’acte, s’ha dirigit als agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil destacant que “sou dos Cossos al servei dels catalans, i és gràcies a vosaltres que Catalunya és més segura i que els catalans vivim més segurs”. “I això és també gràcies a la cooperació amb la resta de Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, amb els Mossos d’Esquadra i amb les Policies Locals”, ha afegit remarcant que “cal seguir treballant junts, perquè per sobre de les diferències polítiques està l'objectiu de servei”.

Per la seva banda, el subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez- Bustamante, que també ha intervingut en l’acte, ha felicitat els condecorats i les institucions que representen, “de les que ens sentim orgullosos perquè son clars referents de virtuts tan rellevants com l’esforç, el sacrifici i l’entrega”.