Enric Millo inaugura la rotonda de Vilafant, amb una inversió de 500.000 euros per part del Govern d'Espanya

Enric Millo inaugura la rotonda de Vilafant, amb una inversió de 500.000 euros per part del Govern d'Espanya

12/04/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha inaugurat avui la rotonda de Vilafant a la N-260, que ha suposat una inversió de 500.000 euros per part del Govern d'Espanya.

A l'acte d'inauguració han assistit el subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, la alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, el cap de secció de Carreteres de l'Estat a Girona, Pablo Urios, així com regidors de l'Ajuntament de Vilafant i nombrosos veïns. Un cop tallada la cinta inaugural, la rotonda ha entrat en servei.

Aquest matí, el delegat del Govern ha inaugurat també la remodelació del Passeig del Molinet a L'Estartit-Torroella de Montgrí. Es tracta d'una obra pública que ha suposat una inversió de gairebé 700.000 euros i que, segons ha recalcat Millo, "és l'expressió concreta i específica d'un Govern que es bolca amb les necessitats del seu territori".

Millo ha recordat avui que els Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017 situen a Catalunya al capdavant del rànquing d'inversió per comunitats autònomes, en concret un 192,7% per sobre de la mitjana nacional per CC.AA. A la província de Girona, la inversió del Grup Foment al 2017 ascendeix a 127,76 milons d'euros, amb una inversió prevista en carreteres de 52,1 milions d'euros. En aquest àmbit en concret, Girona està un 42,9% per sobre de la mitjana nacional per província pel que fa a inversió de l'Estat.