Enric Millo inaugura la remodelació del Passeig del Molinet a L'Estartit-Torroella de Montgrí

Enric Millo inaugura la remodelació del Passeig del Molinet a L'Estartit-Torroella de Montgrí

11/04/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha inaugurat avui la remodelació del Passeig del Molinet a Torroella de Montgrí-L'Estartit acompanyat de l’alcalde del municipi, Josep Maria Rufí, i el subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante. Segons ha destacat Enric Millo, aquesta obra pública, que ha suposat una inversió de gairebé 700.000 euros, és “l’expressió concreta i específica d’un Govern que es bolca amb les necessitats del seu territori”. Posteriorment, ha inaugurat la rotonda de Vilafant a la N-260, amb 500.000 euros d’inversió.

El delegat del Govern ha posat de relleu que la remodelació del Passeig del Molinet a Torroella de Montgrí-L'Estartit  és fruit de “la col·laboració i la cooperació entre diferents administracions”, en aquest cas entre el Govern d’Espanya i l’ajuntament de  Torroella de Montgrí-L'Estartit. “Sempre que les institucions col·laboren repercuteix en benefici de la ciutadania, és l’exemple que cal seguir en tantes actuacions i serveis públics”, ha resumit.

Enric Millo ha recordat  que els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2017 situen a Catalunya al capdavant del rànquing d’inversió per comunitats autònomes, en concret un 192,7% per sobre de la mitjana nacional per CC.AA. Només a la província de Girona, la inversió del Grup Foment al 2017 ascendeix a 127,76 milions d’euros, amb una inversió prevista en carreteres de 52,1 milions d’euros: Girona està un 42,9% per sobre de la mitjana nacional per província pel que fa a la inversió en aquest apartat. “Es tracta de diners públics molt ben invertits”, ha assenyalat Millo, tot i recordant que en el cas concret de la remodelació del Passeig del Molinet a Torroella de Montgrí-L'Estartit  millorar les infraestructures té “una relació directa amb el turisme”, una de les principals fonts de riquesa del municipi.

El delegat del Govern a Catalunya ha contraposat aquesta manera de fer amb l’anunci institucional que la Generalitat ha publicat avui en alguns mitjans. “La Generalitat s’ha convertit en una devoradora de diner públic, que malbarata en qüestions que no tenen res a veure amb les seves funcions ni atribucions”, ha lamentat Millo. Al seu judici, el Govern català s’ha de dedicar a “fer la feina i explicar-la” en comptes de “fer propaganda explicant les coses a mitges i fent càlculs que no es corresponen a la veritat”.