Enric Millo: “Hem encetat la nova etapa del diàleg, però serem ferms i no permetrem il·legalitats”

Enric Millo: “Hem encetat la nova etapa del diàleg, però serem ferms i no permetrem il·legalitats”

03/02/2017

El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha protagonitzat avui l'esmorzar informatiu organitzat per Nova Economia Fòrum a l'Hotel Palace de Barcelona. "Hem encetat la nova etapa del diàleg, però serem ferms i no permetrem il·legalitats", ha advertit Millo durant la seva intervenció, en què ha marcat com a prioritat "sortir de la crisi política i posar velocitat de creuer cap a la recuperació de la confiança" .

Segons ha advertit el delegat del Govern, "el diàleg ha vingut per quedar-se perquè cada vegada que els responsables polítics vam demostrar que podem entendre'ns entre nosaltres, estem llançant un potent missatge a la societat". Les administracions han de treballar per promoure "un ampli procés d'entesa que permeti donar solucions als problemes reals de la gent", ha defensat.

“Com a català que em sento i espanyol que sóc em poso a disposició de tots aquells que volen treballar per construir junts un futur millor des del diàleg i el consens sense imposicions ni trencaments”, s'ha ofert Enric Millo.

"Els catalans han d'estar segurs que aquest Govern no els fallarà i que garantirà que ningú se situï per sobre de la llei, que cap ciutadà sigui privat dels seus drets, i que cap funcionari sigui obligat a cometre actes il·legals", ha resumit.

Intervenció íntegra del Delegat del Govern a Catalunya