El secretari general de la Delegació del Govern mostra tot el seu suport a la Policia Local de Palma després de la defunció d'un agent atropellat a la carretera de Sineu

Antich, al costat del batle Hila en el minut de silenci

16/09/2016

Evelio Antich ha acudit al sentit minut de silenci celebrat aquest migdia en el Quarter de Sant Ferran


El secretari general de la Delegació del Govern en Illes Balears, Evelio Antich, s'ha sumat aquest migdia al sentit minut de silenci celebrat en la Caserna de Sant Ferran de la Policia Local de Palma en senyal de duel per la mort de l'agent atropellat dimecres passat en la Dt.-3011, la carretera vella de Sineu.

Antich ha volgut mostrar així tot el seu suport i el de la Delegació del Govern a la Policia Local de Palma i, especialment, a la família de l'agent que va perdre la vida en ser atropellat per un turisme mentre passejava amb bicicleta al costat del seu fill.

El secretari general fa una crida pública a “respectar al màxim” als milers de ciclistes que diàriament circulen per les nostres carreteres donat el seu alt grau de vulnerabilitat. En el que portem d'any ja són 6 ciclistes els que han perdut la vida en les carreteres d'Illes Balears.