Carlos Prieto lliura més d’un milió i mig de mascaretes a ajuntaments i entitats socials de la província de Barcelona

Carlos Prieto lliura més d’un milió i mig de mascaretes a ajuntaments i entitats socials de la província de Barcelona

04/12/2020

El subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, ha entregat més d’un 1,5 milió i mig de mascaretes als ajuntaments i a les entitats socials (Creu Roja, Càritas y COCARMI) de la província de Barcelona. Les mascaretes formen part d’un lot de més de 2 milions d’unitats que el Govern d’Espanya ha enviat a Catalunya per repartir al personal de serveis essencials i als col•lectius més vulnerables.

Carlos Prieto ha lliurat 171.000 mascaretes a la Diputació de Barcelona, que farà el repartiment a tots els municipis de menys de 20.000 habitants de la província, fruit de l’acord de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb el Govern d’Espanya i 252.000 mascaretes a l’Ajuntament de Barcelona. Pel que fa als ajuntaments de municipis de més de 20.000 habitants com Badalona, Terrassa i Sabadell al llarg de la setmana han anat recollit directament els seus lots de mascaretes.

Així mateix, el subdelegat del Govern a Barcelona també ha lliurat 586.000 mascaretes a Creu Roja, 60.000 a COCARMI, entitat que aglutina les associacions i entitats que treballen al sector de la discapacitat i 12.000 a Caritas. Totes aquestes mascaretes seran distribuïdes per les tres entitats a les persones més vulnerables de la província de Barcelona i amb les que mantenen relació als diferents punts del territori.  

Carlos Prieto ha volgut destacar “el compromís del Govern d’Espanya, que un cop més demostra que està al costat de tots els ciutadans perquè ningú quedi enrere” i ha recordat que des de l’inici de la pandèmia, el Govern d’Espanya ha repartit prop de 5 milions de mascaretes a ajuntaments i entitats socials de la província de Barcelona.