Visita institucional de la delegada del Govern a Deltebre

Visita institucional de la delegada del Govern a Deltebre

09/11/2018


L'Ajuntament, les passarel·les de la platja de Riumar, la platja de la Marquesa i el Fangar són alguns dels punts als quals s'ha desplaçat


La delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, ha dut a terme aquest divendres una visita institucional a Deltebre acompanyada del subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté.

La delegada del Govern s'ha desplaçat al Consell de Riumar, on ha estat rebuda per l'alcalde de Deltebre, Lluis Soler, així com per tinents d'alcalde i membres del Consell de Riumar. Teresa Cunillera ha signat en el Llibre d'Honor destacant "el plaer i l'honor de la primera visita com a delegada del Govern, esperant que sigui la primera de moltes més i que obri un camí ple de complicitats compartides". A més, ha recordat l'aposta decidida pel diàleg del Govern de l'Estat al que representa i ha tendit la mà per treballar des de la col·laboració i la lleialtat institucional en benefici de la ciutadania.

Posteriorment, ha mantingut una reunió sobre la regressió de la costa de Deltebre amb experts en la matèria, amb els quals ha abordat la situació. Teresa Cunillera ha reafirmat l'aposta del Govern de l'Estat pel medi ambient i per aquest àmbit, i ha ofert la seva col·laboració perquè aquest assumpte arribi als departaments competents.

La delegada del Govern s'ha desplaçat després a la plaça Europa per visitar les noves passarel·les del Passeig Marítim de la platja de Riumar, una obra recentment finalitzada pel Govern de l'Estat. També ha visitat la platja de la Marquesa i l'accés al Fangar, i ha conegut d'a prop la situació de la zona.

Aprofitant el seu desplaçament a la zona, Teresa Cunillera ha saludat a diverses autoritats i membres de les corporacions locals, així com a representants del teixit associatiu i del sector econòmic de Riumar, amb qui ha compartit impressions i ha apostat per seguir treballant conjuntament des de la col·laboració.

Les trobades d'aquest divendres s'emmarquen en una visita institucional de dos dies que Teresa Cunillera ha dut a terme en les Terres de l’Ebre, que se sumeixi a la quinzena de visites que ha fet en poques setmanes a diversos municipis del territori català. A més, en la Delegació s'han rebut a representants de mig centenar de poblacions.