El Ministeri de Foment millora el tram de Móra a Falset amb una capa nova d’asfaltat

17/04/2009

A partir d’aquest dilluns, dia 20 d’abril fins el 29 de maig,


  • Es tracta d’una actuació de conservació preventiva i prèvia a l’obra de millora integral, per aquest tram de la N-420, prevista per a la tardor

La Demarcació de Carreteres del  Ministeri de Foment inicia aquest dilluns dia 20 d’abril unes obres de millora del tram de la N-420 entre Móra i Falset, entre els quilòmetres 820 al 840.

Es tracta d’una obra de conservació superficial, de caràcter transitori i preventiu, que comportarà l’asfaltat d’aquesta part de la infrastructura estatal amb una capa de mescla bituminosa. A banda, el Ministeri de Foment té previst una rehabilitació integral del ferm de Móra a Falset amb una inversió de 8.700.000 €. Es tracta d’una actuació considerada prioritària que s’iniciarà a la tardor i que aquests moments es troba en fase de procés administratiu per ser licitada i adjudicada. A més a més, des de Falset al límit de la província s'està redactant un projecte de millora similar al que es portarà a terme en l’esmentat tram.

El Ministeri de Foment també inverteix 3.880.000 € per a la renovació de la cartelleria i balissament de tota la N-420. Aquests canvis de senyalització es faran aquest any 2009.

Les obres que s’inicien aquest dilluns comportaran afeccions al trànsit amb pas alternatiu de vehicles i es portaran a terme si hi permet la situació meteorològica.