El director general de la Policia ha visitat la Prefectura Superior d'Illes Balears al costat de la delegada del Govern

Salom i López, al costat dels comandaments policials

03/05/2018

Germán López Iglesias ha assenyalat que "la Direcció General de la Policia té previst incrementar la plantilla de les diferents comissaries d'aquesta Prefectura Superior" / Prèviament ha mantingut una reunió amb Maria Salom a ón la delegada l'ha transmès les inquietuds i necessitats que la Policia Nacional té a les Illes


El director general de la Policia, Germán López Iglesias, ha visitat les dependències de la Prefectura Superior d'Illes Balears al costat de la delegada del Govern a la regió, María Salom. Tots dos han presidit una reunió operativa en les dependències de la Prefectura Superior que ha comptat amb la presència de tots els comandaments policials de la zona.

López Iglesias, acompanyat pel cap central de Seguretat Ciutadana i Coordinació i pel cap central d'Informació, Recerca i Ciberdelincuencia, ha assenyalat durant la visita que “la direcció general de la Policia té previst incrementar la plantilla de les diferents comissaries d'aquesta Prefectura Superior”.


Trobada prèvia en la Delegació del Govern

Prèviament, López Iglesias i els comandaments nacionals s'han reunit a la seu de la Delegació del Govern amb la delegada, María Salom, i el cap superior de Policia a Balears, Antonio Jarabo.

Salom ha transmès al director general les inquietuds i necessitats que la Policia Nacional té a les illes, entre elles la necessitat de comptar amb el major nombre de reforços estivals possibles, així com fer front al problema de l'habitatge que afecta, especialment a Eivissa, tant als agents que arriben els mesos d'estiu com als nous que són destinats o traslladats a la capital pitiusa.