La delegada del Govern Maria Salom es reuneix a Madrid amb el ministre de l'Interior

Salom despatxant amb el ministre *Zoido

14/12/2016

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha mantingut aquest matí a Madrid la seva primera reunió amb el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, al que ha plantejat les necessitats en matèria de seguretat per Illes Balears.

Gens més prendre possessió com a delegada del Govern el passat 21 de novembre, Salom va marcar entre els seus objeticos prioritaris mantenir, i fins i tot millorar, els nivells de seguretat que gaudeix l'Arxipèlag balear, els índexs del qual de criminalitat s'han vingut reduint la passada legislatura.

Amb aquest objectiu la delegada del Govern ha traslladat avui al ministre de l'Interior la situació en la qual es troba Balears i la necessitat de comptar amb més reforços policials per cobrir temporades turístiques més perllongades i amb rècord de turistes.

Posteriorment, Maria Salom ha pogut despatxar amb el director general de la Policia, Germán López Iglesias, al que ha traslladat idèntics objectius enfocats en el Cos Nacional de Policia en Illes Balears.