La Guàrdia Civil deté a una banda dedicada al robatori a l'interior de vehicles a la zona dels miradors de Formentor

09/12/2016

La Guàrdia Civil va procedir la passada setmana, en el marc de la 'OPERACIÓ ALBERCUTX', a la detenció de 3 persones com a presumptes autors de 12 delictes de robatori a l'interior de vehicle en els miradors de Formentor.

Després de denúncies rebudes per robatoris a l'interior de vehicles, la majoria de lloguer, que es desplacen a l'els miradors d'És Colomer i de Sa Atalaia a la zona de Formentor, agents de la Guàrdia Civil de Pollença-Alcúdia van iniciar una recerca encaminada a la detenció dels autors.

Durant la mateixa van observar que els ara detinguts s'organitzaven per cometre els il·lícits. Un d'ells s'ocultava en la mala herba a uns quilòmetres de la zona d'actuació (únic accés per carretera), dotat d'uns prismàtics i un telèfon mòbil, per alertar als altres dos, que es trobaven en el mirador cometent els il·lícits, en cas de detectar vehicles policials.

Per això, gràcies a les dades obtingudes durant la recerca, es va aconseguir enxampar in fraganti als ara detinguts, un d'ells en el punt de vigilància i els altres dos en el mirador, al moment en què es trobaven cometent un il·lícit.

Els detinguts, tots ells amb un ampli historial delictiu i que acumulen més d'un centenar d'antecedents entre tots per delictes similars, únicament sostreien diners per no resultar compromesos en cas de ser interceptats pels agents.