La Policia Nacional ha desarticulat un grup organitzat relacionat amb la venda de substàncies estupefaents al barri eivissenc de Sa Penya

Un dels registres

28/06/2016

Amb aquesta operació s'ha desarticulat un punt important de venda de droga a la capital pitiusa


Aquest matí la Policia Nacional d'Eivissa ha realitzat un dispositiu al barri de Sa Penya a Vila, i en altres dos immobles de la ciutat. Durant el dispositiu s'ha detingut un total d'11 persones, 5 d'elles dones d'entre 21 i 52 anys d'edat, i la resta homes d'entre 22 i 65 anys d'edat.

S'ha realitzat un total de 6 registres al barri de Sa Penya, i 2 en altres punts de la ciutat.

S'ha decomissat gairebé 300 grams d'heroïna, més de 300 grams de cocaïna, més de 200 grams d'haixix, èxtasis i altres substàncies pendents d'analitzar, a més de gairebé 22.000 euros en efectiu procedent de la venda de substàncies estupefaents. També s'ha confiscat de diverses armes blanques tipus Katanas, navalles de diverses grandàries, armes de foc simulades, balances pel pesaje de la droga i una escopeta d'aire comprimit.

Amb aquesta operació realitzada per la Policia Nacional, en la qual han col·laborat unitats de Seguretat Ciutadana, així com Policia Judicial, s'ha procedit a la desarticulació d'un punt negre de venda de substància estupefaent a Eivissa.