La Guàrdia Civil deté a l'autor de 21 robatoris en habitacions d'un complex hoteler a Alcúdia

28/06/2016

La Guàrdia Civil de Pollença ha detingut a un home de 29 anys com a presumpte autor de 21 delictes de robatori amb força en habitacions d'un complex hoteler.

Arran de diverses denúncies rebudes sobre la comissió reiterada de robatoris en un complex hoteler de la localitat, agents de recerca de la Guàrdia Civil de Pollença, van iniciar una operació per a l'esclariment dels fets i la detenció de l'autor o autors dels il·lícits denunciats.

Després de diversos dies de vigilància amb apostaderos nocturns, els agents van advertir la presència del sospitós accedint al complex per una zona en obres tancada al públic, que li permetia total impunitat a l'hora d'entrar i sortir del complex hoteler, a causa de la falta total d'il·luminació.

L'home triava les habitacions dels diferents blocs del complex hoteler que es trobaven amb la porta corredissa de la balconada oberta i aprofitava que els clients es trobaven dormint. Al moment en el qual els agents van observar com accedia a una de les habitacions es va procedir a la seva detenció.

El detingut, que acumula nombrosos antecedents policials, va ser posat a la disposició de l'autoritat judicial d'Inca, que va decretar l'ingrés a la presó. La recerca continua oberta i no es descarten noves detencions quant a possibles col·laboradors i receptadores.