Delegació del Govern recolza el 9º Dia de la Seguretat Privada en Illes Balears

Palmer, amb la placa rebuda

27/05/2016

Teresa Palmer ha rebut una placa en reconeixement al suport que els va prestar durant la seva etapa com a delegada del Govern


El Restaurant Molí d'és Comte ha acollit aquest matí la 9ª edició del Dia de la Seguretat Privada en Illes Balears, on s'ha celebrat l'acte de lliurament dels Esments Honorífics al personal de Seguretat Privada, 71 en total, entre detectius privats, directors i caps de seguretat, tècnics, operador de seguretat, vigilants de seguretat i guardes particulars del camp, de les 33 empreses de seguretat que presten servei en aquesta Illes.

La Delegació del Govern d'Espanya en Illes Balears, com a institució que representa al Ministeri de l'Interior en aquesta Comunitat Autònoma, ha promogut un any més un acte que representa a gairebé 2.000 treballadors en l'Arxipèlag i que ha estat presidit pel cap superior de la Policia Nacional en Illes Balears, Antonio Jarabo; el coronel cap de la Guàrdia Civil de la zona de Balears, Jaime Barceló; i Guillermo Genovart Bibiloni membre representatiu del sector de la comissió organitzativa.

Durant l'acte, l'ex delegada del Govern i actual cap de llista al Congrés pel PP de les Illes Balears, Teresa Palmer, ha rebut una placa en reconeixement al suport que els ha demostrat durant la seva etapa com a delegada. Palmer s'ha mostrat “orgullosa” pel gest d'un sector “els professionals del qual també es juguen la vida diàriament”.

A més de Palmer han estat distingits l'ex president del Govern José Ramón Bauzá i el també exdelegat del Govern Ramon Socías.

A l'acte han acudit representants de l'Administració autonòmica, de l'Ajuntament de Palma, membres de les Forces i Cossos de Seguretat de el Estat, representants de la Policia Local, membres del sector de la Seguretat Privada i els seus familiars i amics.