La Guàrdia Civil deté a tres persones implicades en la comissió de diversos robatoris i el tràfic de drogues a Magaluf

Els objectes i els diners recuperats

08/10/2015

A més de distribuir substancies estupefaents en locals d'oci també furtaven als clients, principalment telèfons mòbils


La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones d'origen sud-americà, dos homes i una dona, com a suposats autors de delictes continuats contra el patrimoni (robatori amb força, furt), i tràfic de drogues. Després de tenir coneixement que diversos individus que resideixen a Magaluf-Calvià, es dedicaven a la venda de drogues a turistes a les zones d'oci d'aquesta localitat, agents de la guàrdia Civil de Palmanova van iniciar una recerca amb la finalitat d'identificar als autors dels il·lícits.

De les perquisicions realitzades es va poder esbrinar que es tractava de dos homes i una dona tots ells d'origen sud-americà. En el transcurs de la recerca, els agents a més del tràfic de drogues van esbrinar que aquests individus es dedicarien a la comissió de robatoris en interior de domicili i furts a turistes a la zona de Magaluf.

Després de procedir a la seva detenció es van practicar diversos registres domiciliaris a la zona de Magaluf en els quals es van intervenir nombrosos efectes de procedència il·lícita entre els quals es troben (televisors de plasma, terminals Smartphone d'última generació i diversos efectes informàtics), així com diverses quantitats de marihuana i cocaïna en dosis llestes per a la seva venda a tercers i útils per a l'adulteració i confecció de les diverses dosis.

Els detinguts treballaven en diferents locals nocturns de Magaluf, on aprofitarien per així distribuir les substancies estupefaents entre els turistes, així com per a la comissió de furts de terminals mòbils a clients.

Diversos dels efectes recuperats ja han estat lliurats als seus legítims propietaris. De moment s'ha esclarit un delicte de robatori a casa habitada, així com uns deu delictes de furt, si ben no es dóna per finalitzada la recerca i no es descarten noves detencions.