La Guàrdia Civil deté a 5 joves per agredir a un altre al Port d'Alcúdia i provocar-li lesions molt greus

25/08/2015

La víctima es troba ingressada a Son Espases des de llavors en coma induït amb lesions molt greus al capdavant / Hi ha almenys dos implicats més que seran detinguts en els propers dies


La Guàrdia Civil ha detingut a 5 homes amb edats compreses entre 19 i 22 anys com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Així mateix la recerca continua obert pendent de la detenció de dos implicats més, que podrien ser detinguts en els propers dies.

En la matina del dia 16 actual, es va produir una baralla en els voltants d'un complex d'oci del Port d'Alcúdia. En la batussa almenys 7 individus van propinar una brutal pallissa a un altre jove de 22 anys d'edat, a qui li van donar nombrosos cops i diverses puntades en el cap, per la qual cosa va tenir ser traslladat a l'Hospital universitari de Son Espases de Palma en estat molt greu.

El pare del jove agredit va interposar denúncia en la Guàrdia Civil, per la qual cosa es va engegar una recerca encaminada a l'esbrinament de la identitat dels agressors. Després de diverses gestions els investigadors van identificar a tres intervinents en la pallissa, per a dos dies més tard identificar i detenir a altres dos més.

Presentats els detinguts davant l'autoritat judicial, tres d'ells van ingressar a la presó, els altres dos van quedar en llibertat amb càrrecs.