Detingut per la Guàrdia Civil per la comissió de nombrosos robatoris en diferents platges de Mallorca

Un dels dobles fons del cotxe requisat

01/08/2015

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un marroquí de 35 anys com a presumpte autor de nombrosos robatoris en zones turístiques.

Com en cada època estival, la Guàrdia Civil ve incrementant les vigilàncies sobre zones turístiques amb l'objecte d'impedir la comissió d'il·lícits penals. Per això agents de la localitat de Santanyí van muntar un d'aquests dispositius camuflats a la platja de Cala Mondragó. Durant el mateix van observar com l'ara detingut arribava al lloc en un vehicle i una vegada a la platja amb gran perícia, va sostreure al descuit varis efectes de l'interior de les motxilles d'uns turistes, introduint-se en el seu vehicle per abandonar el lloc.

Després d'un seguiment per zones limítrofes a la platja es va procedir a la seva detenció i a la confiscació de diversos efectes que acabava de sostreure. S'han recuperat nombrosos telèfons mòbils, ulleres de sol i diners en efectiu procedents de diferents furts, els quals ja han estat lliurats als seus propietaris.

El detingut compta amb amplis antecedents pel mateix tipus d'il·lícits, havent-se esclarit més de 10 fets delictius a la zona de la Colònia de Sant Jordi, Cala D'Oor i Portopetro.

El vehicle que utilitzava havia estat modificat amb diversos buits i dobles fons, per poder ocultar els efectes sostrets.