El subdelegat del Govern lliura 20.500 mascaretes a la Paeria de Lleida

El subdelegat del Govern lliura 20.500 mascaretes a la Paeria de Lleida

30/11/2020

Les mascaretes formen part d’un lot de 2,1 milions d’unitats que el Govern d’Espanya ha enviat a Catalunya per donar suport als ajuntaments i a les entitats de caire social

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha lliurat avui al regidor de Joventut, Festes i Tradicions de la Paeria de Lleida, Ignasi Amor, un nou lot de 20.500 mascaretes que el Govern d’Espanya va fer arribar a finals de la passada setmana a la Subdelegació per donar suport als ajuntaments en la protecció a la ciutadania davant la pandèmia del COVID19.

Crespín ha lliurat a l’ajuntament de Lleida un total de 20.500 mascaretes, mentre que demà en lliurarà una altra partida a la Diputació de Lleida per a que l’ens provincial les distribueixi en els propers dies entre els 230 ajuntaments de la província.

El subdelegat del Govern ha destacat que el lliurament d’aquesta nova remesa de mascaretes “referma el compromís del Govern d’Espanya en seguir donant suport a les entitats locals en la gestió i control de la pandèmia ja que són les administracions més properes al ciutadà i han demostrat el seu paper essencial en la lluita contra la pandèmia”. L’objectiu és, segons ha explicat José Crespín, que la Paeria i el conjunt d’ajuntaments les distribueixin entre els col·lectius més vulnerables de cada municipi, així com a operaris municipals de neteja i residus, empleats del transport públic urbà, treballadors socials i policies locals, entre d’altres.

Les mascaretes lliurades avui formen part de la distribució d'un lot de 2,1 milions d’unitats que el Govern d’Espanya va enviar a Catalunya a finals de la passada setmana per col·laborar i donar suport als ens locals en el control de la pandèmia i la protecció de la salut dels ciutadans. A Lleida, el subdelegat del Govern va ser l’encarregat de la recepció de 172.000 mascaretes que seran lliurades als ajuntaments de la província i a entitats de caire social al llarg d’aquesta setmana.

Aquest nou lot de 20.500 mascaretes lliurades avui a la Paeria de Lleida s’afegeixen a les 19.000 lliurades per la Subdelegació el passat mes de maig i  a les 35.500 lliurades al setembre. En total, sumen 75.000 mascaretes. A més a més, al marge d’aquests lliuraments, la Subdelegació del Govern va participar en el trasllat fins a la ciutat de Lleida de material de protecció cedit per la ciutat xinesa de He