M. Eugènia Gay visita el Circuit de Montmeló al qual els PGE de 2022 van destinar 2M€

M. Eugènia Gay visita el Circuit de Montmeló al qual els PGE de 2022 van destinar 2M€

18/10/2022

  • Visita l'Ajuntament de Montmeló on el Govern ha impulsat el projecte de ‘Mesures de protecció acústica en l'AP-7'
  • Aborda amb l'alcalde de la Llagosta el projecte de l'estació *intermodal que està projectada en la localitat i les obres de la qual han començat recentment

Montmeló, 18 d'octubre de 2022.- La delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay, acompanyada del subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, ha visitat aquest dimarts el *Circuit de Barcelona-Catalunya situat a Montmeló (Barcelona) per comprovar de primera mà l'execució de les subvencions recollides als Pressupostos Generals de l'Estat 2022 que incloïen una partida de 2M€ per a la infraestructura que, entre altres esdeveniments, acull els grans premis de F1 i MotoGP.

Prèviament, la delegada ha realitzat una visita institucional a l'Ajuntament de Montmeló, on s'ha reunit amb l'alcalde de la ciutat, Pere Rodríguez, i membres del seu equip municipal i amb els quals han abordat la funció dels Fons Next Generation per a la sostenibilitat, digitalització i modernització del municipi.

En concret, han aprofundit en el projecte de ‘Mesures de protecció acústica en l'AP-7', impulsat pel Govern d'Espanya que ja ha estat aprovat i que ara està en fase d'expedient per licitar les obres. Aquest projecte inclou la instal·lació de pantalles a Montmeló, Abrera, Sant Cugat del Vallès i Esplugues de Llobregat.

Gay i Prieto també han realitzat una visita institucional a l'Ajuntament de La Llagosta on s'han reunit amb el seu alcalde, Óscar Sierra, i els regidors d'Urbanisme i Planificació, Marc Ruiz, i de Mobilitat, Jordi Jiménez.

Durant l'encontre han abordat la situació del projecte de l'estació *intermodal que està projectada en la localitat i les obres de la qual han començat recentment, alguna cosa que l'alcalde ha posat en valor i que tots dos dirigents han celebrat.