Puesta en marcha de la próxima temporada 2022-2023 del Programa de Turismo del Imserso

Puesta en marcha de la próxima temporada 2022-2023 del Programa de Turismo del Imserso

15/06/2022

La Direcció general de l'Institut de Majors i Serveis Socials (Imserso) ha iniciat l'engegada de la qual serà la propera temporada 2022-2023 del Programa de Turisme del *Imserso. Per això:

En la segona quinzena del mes de juny es publicarà en el Butlletí Oficial de l'Estat la Resolució de l'Institut de Majors i Serveis Socials, per la qual es convoquen 816.029 places per a persones majors que desitgin participar al Programa de Turisme, en la temporada 2022-2023, amb una previsió que els torns de vacances comencin en el proper mes d'octubre.

En aquest sentit, des del dilluns 27 de juny de 2022 i fins al dimarts 19 de juliol de 2022 –tots dos dies inclusivament-, romandrà obert un període de presentació de NOVES SOL·LICITUDS DE PARTICIPACIÓ en aquest Programa per a la temporada 2022-2023, exclusivament per a aquelles persones que no estiguin incloses al Programa de Turisme del *Imserso.

Per a l'emplenament i presentació d'aquestes noves sol·licituds, des del dilluns 27 de juny de 2022 i no abans, es disposa dels següents mitjans:

Per la seva senzillesa, rapidesa i seguretat, recomanem la presentació de noves sol·licituds de forma telemàtica a través de la  Seu Electrònica del *Imserso.

Descarregant de la pàgina web del *Imserso o a la Seu Electrònica del *Imserso el model de sol·licitud de participació al Programa de Turisme per a la temporada 2022-2023. Una vegada emplenat haurà de remetre-ho per algun dels següents mitjans:

A través dels registres electrònics i oficines relacionats en l'article 7 de l'Ordre  SCB/926/2018, de 10 de setembre, per la qual es regula el Programa de Turisme del *Imserso.

En sobre franquejat, no per correu certificat, a l'adreça: Programa de Turisme del *Imserso, apartat de correus 10.140 28080 Madrid.

En els propers dies, les PERSONES JA ACREDITADES al Programa de Turisme del *Imserso rebran als seus domicilis les cartes de renovació per participar en el mateix en la propera temporada 2022-2023. En les cartes de renovació s'adjunta a les persones acreditades un imprès de sol·licitud amb la següent informació:

Les dades que figuren en la base de dades del *Imserso: dades personals, preferència de destinació i vinculació amb una altra persona de la mateixa província.

espai per realitzar les modificacions que consideri oportunes.

Si les dades no han variat i es consideren correctes, no cal que realitzi cap actuació i NO CAL REMETRE l'imprès emplenat.

Si les dades no són correctes o han canviat, ha de remetre's l'imprès de sol·licitud emplenat. En aquest cas, i en el termini comprès entre 27 de juny i 19 de juliol de 2022, tots dos inclosos, es podrà efectuar el canvi pels següents mitjans:a través de la  Seu Electrònica del *Imserso utilitzant el nombre de referència que apareix en la carta que ha rebut o el sistema Cl@ve, per algun dels següents mètodes:

Directament a través d'aquest  enllaç.

Entrant a la Seu Electrònica del *Imserso i una vegada dins de l'apartat corresponent al Programa de Turisme, prémer en la icona «Edició».

Escaneando el código QR que aparece en la carta de renovación con el teléfono móvil.

Solament en el cas que no es puguin utilitzar cap dels mitjans anteriors, haurà de remetre's l'imprès de sol·licitud emplenat amb les noves dades fins al dimarts 19 de juliol de 2022 en sobre franquejat, no per correu certificat, a l'adreça: PROGRAMA DE TURISME DE L'IMSERSO, APARTAT DE CORREUS 10.140, 28080 MADRID.

Finalment li recordem que disposa de més informació sobre aquest programa de Turisme, tant a la pàgina web del *Imserso, com a la Seu Electrònica de l'Institut, on recollim les preguntes més freqüents que puguin sorgir-li sobre la gestió de la temporada 2022-2023 del nostre Programa de Turisme.