Delegacions
- Delegacions
- Què és l'Administració General de l'Estat al Territori?
- Normativa
- Delegacions del Govern
- Delegació del Govern a la Comunitat Autònoma d’Andalusia
- Delegat del Govern
- Actualitat
- Proyectos, Campañas e Información
- Servicios y Directorio
- Subdelegació del Govern a Sevilla
- Subdelegació del Govern a Almeria
- Subdelegació del Govern a Cadis
- Subdelegació del Govern a Còrdova
- Subdelegació del Govern a Huelva
- Subdelegació del Govern a Jaén
- Subdelegació del Govern a Màlaga
- Subdelegació del Govern a Granada
El Govern destina més de 14,5 milions d'euros a la lluita contra l'abandó escolar a Catalunya
07/06/2022
- El Consell de Ministres dona llum verda als criteris de distribució del programa PROA+, que arribarà a l'alumnat de 374 centres sostinguts amb fons públics a Catalunya
- En total, el Govern preveu una inversió de 360 milions d'euros en aquest programa per al període 2021-2024, dels quals 320 milions procedeixen del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència
7 de juny de 2022.- El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts, a proposta del Ministeri d'Educació i Formació Professional, la distribució de 14.556.901 euros a Catalunya per a la lluita contra l'abandó escolar, en el marc del programa de suport educatiu PROA+, que compta amb una inversió de 120 milions d'euros per a totes les comunitats autònomes en 2022.
Aquests fons, procedents del Component 21 del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, permetran arribar a l'alumnat de 374 centres sostinguts amb fons públics a Catalunya.
El Programa de cooperació territorial per a l'orientació, avanç i enriquiment educatiu en centres d'especial complexitat educativa (programa PROA+) està destinat a centres sostinguts amb fons públics, que compten amb un nombre significatiu d'alumnat amb dificultats educatives. El seu objectiu és millorar la qualitat i l'equitat del sistema educatiu i prevenir l'abandó escolar.
El termini d'execució del programa aprovat aquest dimarts serà des de l'1 de setembre de 2022 al 31 d'agost de 2023. Els criteris de distribució inclouen el nivell d'estudis de la població de 25-64 anys, la taxa d'idoneïtat als 15 anys, la dispersió de la població i insularitat, així com el nombre d'alumnes en les diferents etapes educatives no universitàries.
En total, el programa PROA+ compta amb un pressupost de 360 milions d'euros per al període 2021-2024, dels quals 320 milions provenen del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i els 40 milions restants dels Pressupostos Generals de l'Estat.