Sánchez-Bustamante destaca que “la Policia Nacional és garantia de compromís i compliment de la legalitat”

Sánchez-Bustamante destaca que “la Policia Nacional és garantia de compromís i compliment de la legalitat”

28/02/2018

El subdelegat del Govern a Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, ha destacat avui que “la Policia Nacional és garantia de compromís i compliment de la legalitat”.

El subdelegat del Govern, que ha presidit l’acte de commemoració del 194è aniversari de la creació de la Policia Nacional que s’ha celebrat aquest migdia a la Subdelegació del Govern a Girona, ha posat de manifest que “el CNP, durant aquest històric període de temps, s’ha caracteritzat pel compliment de la legalitat vigent i la defensa de l´Ordenament Jurídic, implicant-se en tot moment en la solució dels problemes que diàriament preocupen a les persones”.

En aquest sentit, el subdelegat del Govern ha reiterat el suport del Govern d’Espanya a la Policia Nacional, i ha felicitat els agents per la seva “entrega, dedicació i compromís, per la seva feina diària en defensa de la seguretat, de la convivència i dels drets cívics, i pel seu servei en pro d’una societat més lliure, més justa i més democràtica”.

Durant la seva intervenció, Juan Manuel Sánchez-Bustamante també ha traslladat unes paraules d’agraïment al CNP “en resposta a la insensata ingratitud d’alguna alcaldessa”. “Amb un desafiament a l’Estat de Dret sense precedents en la nostra història, i amb un repte que ha pretès fer trontollar els valors democràtics de la nostra societat, el Cos Nacional de Policia ha sabut respondre amb la defensa del principi de legalitat i la salvaguarda de la separació de poders”.  

D’altra banda, Sánchez-Bustamante ha posat en valor la “vital importància que té la necessària col·laboració i cooperació entre totes les Forces i Cossos de Seguretat que actuen a les comarques gironines: Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra i Policies Locals”. “Només sumant esforços es pot oferir a les persones el nivell de seguretat integral que requereix el viure en llibertat en el marc d'una societat plural com la nostra”, ha conclòs.