Visita de cortesia a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Mataró

Visita de cortesia a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Mataró
<br/>

20/03/2012

Llanos de Luna felicita personalment als agents del Grup de Policia Judicial que van participar en l'important operatiu policial que es va saldar amb la confiscació d'un arsenal d'armes de foc

 

La Delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ha realitzat avui una visita de cortesia a la Comissaria del Cos Nacional de Policia de Mataró acompanyada del Subdelegat del Govern a Barcelona, Emilio Ablanedo, l'Alcalde de la ciutat, Joan Mora, el Cap Superior de Policia de Catalunya, Agustín Castro, el Cap de la UCOT a Catalunya, Francisco Rodríguez López, el Cap de la Comissaria de Mataró, inspector en cap Felix Riesco, i el Cap de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Mataró, Javier García Prieto. Ha acompanyat també a la Delegada el Vicepresident del Consell Comarcal del Maresme, Diego Sánchez, el Portaveu del PP a l'Ajuntament de Mataró, José Manuel López, i el Secretari general del PP del Maresme, Marcos Fernández.

 

Durant el seu recorregut per les dependències de la Comissaria, la Delegada del Govern ha felicitat personalment als agents del Grup de Policia Judicial que van participar en l'important operatiu policial que el passat mes de febrer es va saldar amb la confiscació d'un arsenal d'armes de foc i municions preparades per a la seva venda.

 

Arran de les investigacions desenvolupades per agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de Mataró, la Policia Nacional va detenir a tres persones, un matrimoni i el seu fill, a Sant Vicenç dels Horts (Barcelona), acusats de tinença il·lícita d'armes i munició.

 

Se'ls va intervenir un arsenal de 69 armes de foc, algunes considerades armes
de guerra, i més de 50.000 cartutxos de diferents calibres i marques. Els arrestats les adquirien al mercat il•lícit o en armeries, on les compraven inutilitzades, i posteriorment les habilitaven per al seu ús. Les armes es venien a delinqüents per un preu que oscil•lava entre els 3.000 i els 5.000 euros. En els registres efectuats es van intervenir també 98.000 euros, 626 dòlars americans, una màquina de recarregar munició, plaques policials falses i dos vehicles esportius d'alta gamma.